Steg 1
Lägg biff, lök, senap och koriander i en matberedare med en halv tesked salt och svartpeppar efter smak. Mixa tills det blandas, var noga med att inte överbearbeta. Forma blandningen till sex hamburgare. Lägg på en tallrik och täck med plastfolie och ställ i kylen (detta hjälper dem att stelna)
Steg 2
Värm en stekpanna eller ett stekbord i ca 4 minuter på hög värme och sänk sedan värmen till medel. Pensla olivoljan på den uppvärmda pannan och lägg på hamburgarna. Använd en spatel för att trycka ner dem lätt och se till att varje hamburgare är i full kontakt med grillen. Tillaga dem efter eget tycke i cirka 3–4 minuter på varje sida – du kan behöva tillaga dem i två omgångar.
Steg 3
För att göra guacamole, skär avokadon på mitten, gröp ur köttet och mosa med en gaffel. Blanda i vitlök, limejuice, tomat, tabasco och krydda lätt.
Steg 4
När burgarna är färdiga, lägg över dem på en annan tallrik och torka av pannan med hushållspapper. Halvera dina bröd och rosta dem lätt. Placera de nedre halvorna på uppvärmda tallrikar, lägg på en klick majonnäs och toppa sedan med sallad, tomatskivor och rödlök. Täck var och en med hamburgare och tillsätt en rejäl klick guacamole. Strö över resterande koriander och lägg på det övre brödet för servering.
Read this recipe in English