Steg 1
Börja med att göra burgarna, lägg nötfärsen i en skål med lök, vitlök, vårlök och ägg. Blanda väl och krydda efter smak, forma sedan till 4 jämnstora biffar. Täck över smeten med plastfolie och kyl tills senare.
Steg 2
Om du använder en kolgrill, tänd den 30 minuter innan du vill börja laga mat. Om du använder an gasolgrill, tänd den 10 minuter i förväg. Använd alternativt en stor stekpanna. Om du använder en stekpanna, stek på hög värme.
Steg 3
Bryn hamburgarna i 2 minuter på varje sida, stek sedan ytterligare 5 minuter på varje sida för medium-rare eller längre om du föredrar dina hamburgare mer genomstekta. Ta bort hamburgarna från värmen och låt dem vila några minuter. Rosta under tiden de halverade ciabattabröden tills de får fin färg.
Steg 4
Lägg på majonnäs i det undre brödet, följt av sallad, en skiva cheddarost och lök. Lägg sedan på hamburgaren och lägg på varma tallrikar. Lägg till en matsked lökmarmelad till varje övre bröd.
Read this recipe in English